sobota 23. července 2011

Iluminátství = Lady Gaga???

Už je to nějakou dobu, co jsme s přáteli diskutovali o tom jestli náhodou Lady Gaga nepatří k tzv. Iluminátům.
Objevilo se už mnoho teorií a videí na internetu, které poukazují na určité symboly, které by mohly naznačovat, že hvězda dnešní pop music Lady Gaga patří do tohoto spolku a díky svým videoklipům nenápadně a někdy až dost nápadně poukazuje na tento spolek. Ale po tom, co člověk zjistí jak se tito členové vyznačují není jediná.
Kdo a co vlastně ilumináti jsou? : Illuminatio znamená v latině osvícení. Jde o označení pro skupiny historické, současné, či fiktivní. Velice často se hovoří o tajné společnosti, která řídí světové události a která vede k novému světovému řádu. Ilumináté jsou také často spojování se Svobodnými templáři, což je velice,velice známý tajný spolek. Jak ale nenápadně poukazovat na tuto skupinu? Myslím, že je výhodné využít lidí, kteří jsou známí, ovlivňují společnost a jsou často na očích ostatním po celém světě.
Tedy? : Celebrity. A myslím, že největším favoritem je právě Lady Gaga po které šílí tisíce,možná sta tisíce lidí po celém světě.
Chci upozornit, že nejde o žádné očerňování, ale poukázání na něco zvláštního,zajímavého a velice záhadného.
Co naznačuje, že jde o ilumináty? : Hlavními znaky je pyramida, tzv. oko proroka ( odkryté pouze jedno oko),uctívání dualismu - dobra i zla, Bafomet - věčně plodící bůh přírody,...

Pyramida a oko proroka to vše se objevuje na zadní straně amerického dolaru.

Bafomet


Lady Gaga není jedinou hvězdou, která propaguje tyto znaky : 



Ale samozřejmě se nejedná pouze o tyto 3 star....

Mno a teď k samotné Lady Gaga. Už v jejím prvním klipu Just dance nám jasně zakryla oko.

V dalších jejích klipech není až tak mnoho znaků, ale co si budeme povídat,pokud budeme chtít vždy se něco najde, ale nehodlám zde pitvat každý náznak. Další velice výrazný klip byl Alejandro.



V klipu Alejandro byla i Lady Gaga nařknuta ze satanismu a možném boji proti víře. Jak můžete vidět polyká růženec a to se moc věřícím lidem nelíbilo.

A nakonec hodně projevující se klip je Born this way. 
Klip začíná promluvou o světě, kde vládne dobro, ale královna si má vybrat mezi tímto dobrem a mírem a zlem,které její svět ohrožuje. Tady můžeme poukázat na již zmiňovaný dualismus dobra a zla.
Dále v klipu ona sama rodí další potomky své planety.To by mohlo naznačovat Bafometa,věčně plodícího boha přírody. A samozřejmě musím poukázat na 3.oko, které má Lady Gaga na bradě,podle mě je to jasný náznak oka proroka.


Konečný pohled,Lady Gaga v trojúhelníku.

A aby jste si nemysleli, že jsou to všechno pouhé výmysly a výplody mé fantazie tady něco z mé sbírky. Doma mám knihu, která se jmenuje: Velká kniha Magie a Čarování. Je velice dobrá a čerpá z pravdivých a historických událostí a vědomostí. Po tom, co jsme začali po informacích pátrat jsem našla i něco zde.




Doufám, že jsem vás informovala o něčem co by vás mohlo zajímat. Možná jsem vám dala brouka do hlavy a možná už na klipy budete koukat jiným pohledem. 
Tak co budou ilumináté stále tak tajným spolkem a nebo jim přijdeme na kloub....Přeji vám mnoho záhad a zdaru v pátrání.







Žádné komentáře:

Okomentovat